Over Jerina

Hoi, ik ben Jerina, een creatieve duizendpoot. Ik ben 26 jaar en woon in Goes. In het dagelijks leven houd ik me vooral bezig met de zorg voor mijn kinderen en het huishouden, maar ik leef met een ‘creatiedrang’. Daarom doe ik veel mee met vrijwillige creatieve opdrachten, zoals het maken van flyers, het maken van een kijktafel voor school of het bedenken van een knutsel voor een kinderbijbelfeest. Ik doe ook de layout van de website van onze kerk: gkvgoes.nl, wat nu draait op wordpress. Heb ik even geen opdracht, dan pak ik mijn waterverf, kleurpotloden, pastelkrijt, fineliners, aquarelpotloden, acrylverf, balpen of wat er dan ook maar voor handen is en dan is het tijd om weer te oefenen in bijvoorbeeld mijn kleurboek voor volwassenen of schrijfbijbel. Of gewoon op een los velletje papier natuurlijk.

Geschiedenis

In mijn examenjaar van de HAVO in Oud-Beijerland heb ik mijn 1e zoon gekregen, Michaƫl (2010). Hierna gekozen om MBO te doen. Na mijn stage tijdens mijn MBO opleiding bleek ik onmisbaar en heeft mijn stagebegeleider me in dienst genomen. Daar heb ik een aantal jaar gewerkt en veel ervaring opgedaan met front-end development, een CMS-systeem, webshops en waar ik uiteindelijk javascript banners om wist te bouwen zodat ze hun afbeeldingen uit het cms-systeem haalden. In 2015 ben ik getrouwd met Christiaan van der Laan en verhuisd naar Hansweert waar ik mijn tweede zoon gekregen, Julian (2015). Ik kreeg toen geen opdrachten meer. Dagelijkse activiteiten bestonden uit het huishouden en de kinderen.

In 2017 zijn we verhuisd naar Goes waar ik betrokken geraakt ben bij het web team van onze kerk. Die bleken iemand nodig te hebben die front-end de website goed neer kon zetten, tot die tijd werd er vooral veel over gepraat. Toen heb ik in een maandje een nieuwe lay-out gemaakt met het programma blockwise, welke ik in 2018 heb omgebouwd tot WordPress website. Tussendoor heb ik ook hier en daar creatieve uitdagingen aangenomen en ben lid van het kijktafel team van de school van mijn kinderen.

Contact

Ben je naar aanleiding van deze site benieuwd geworden wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Stuur dan een e-mail om contact met mij op te nemen.